CBRE London HQ
Digital screen design & content

We designed the digital screen content for CBRE’s new headquarters in Central London, Henrietta House. 

The high-resolution digital ‘archway’ is over 8 metres wide, and carries a giant variety of text, image, infographics, brand and live data content.

A versatile but disciplined design system allows for maximum variety and mix-ability across different content types within playlists.

We designed simple, yet sophisticated motion language that unifies content and creates a gentle ambient feeling that co-exists with the contemporary building interior – engaging passersby and dwelling visitors from multiple angles. 

HH_Assembly_v6-high.gif
HH_Brand_interstial_6secs.gif
People_cyan_grid_arrows.png

WE DESIGNED A DYNAMIC UNIVERSAL CANVAS WITH SCORES OF DIFFERENT ITERATIONS – STRONG UNDERLYING TYPOGRAPHIC GRIDS  AND SIMPLE COLOUR FIELDS BRING CONTROLS TO THE SYSTEM, WHILE GIVING THE CLIENTS THE TOOLS TO KEEP CONTENT FRESH ACROSS HUNDREDS OF SHOWS PER DAY.